Merhabalar Ben;
Google Haritalar’da 6. seviye yerel rehber olarak aktif bir şekilde içerik üretiyorum ve şu ana kadar birçok işletme adına 300 karakterden uzun, detaylı ve etkili yorumlar hazırladım. Bu platformdan tanıştığım pek çok kişiye destek oldum; ihtiyaç duyan diğer arkadaşlara da aynı özenle yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Profil linkim için tıklayabilirsiniz.
Nasıl çalışıyorum?
(Havale / FAST)
Toplu Alımlarda Google Yorum Fiyatı
Birden fazla işletme veya yoğun yorum talebi olan kullanıcılar için özel fiyatlandırma sunuyorum.
Toplu/düzenli alım yapan Ajans Sahipleri için Google yorum hizmeti: 45 TL
(Havale / FAST)
Hazırsanız işletmenizin Google görünürlüğünü daha güçlü ve daha profesyonel bir seviyeye taşıyalım.
Google Haritalar Dışı Yorum Destekleri
Google ekosistemi dışında da içerik görünürlüğünü güçlendirmek isteyenler için ek yorum hizmetleri sunuyorum. Dijital etkileşimi artırmaya yönelik bu alanlarda, içerik yapısına uyumlu ve doğal görünümlü yorumlar hazırlıyorum.
Google Haritalar’da 6. seviye yerel rehber olarak aktif bir şekilde içerik üretiyorum ve şu ana kadar birçok işletme adına 300 karakterden uzun, detaylı ve etkili yorumlar hazırladım. Bu platformdan tanıştığım pek çok kişiye destek oldum; ihtiyaç duyan diğer arkadaşlara da aynı özenle yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım.
Profil linkim için tıklayabilirsiniz.
Nasıl çalışıyorum?
- Yorum yapılacak işletmenin Google Harita bağlantısını paylaşıyorsunuz; eğer fotoğraf eklemek isterseniz gönderdiğiniz görselleri de yorumla birlikte yüklüyorum.
- Yorumu isterseniz siz hazırlayabilirsiniz, isterseniz Türkçe veya İngilizce olarak ben oluşturabilirim.
- Yurt dışı dâhil birçok ülkede gerçek kullanıcı deneyimiyle yorum paylaşmış biri olarak, dünyanın herhangi bir noktasına yönelik içerik üretebilirim.
- Yorumları her zaman 5 yıldız ile giriyorum. Restoran veya cafe gibi işletmelerde daha önceki yorumları inceleyerek tahmini fiyat, öne çıkan ürünler gibi ek alanları da dolduruyorum.
- Çok nadir de olsa Google onayı gecikebiliyor. Böyle durumlarda bir gün bekleyip yeniden gönderiyorum. Yine onaylanmazsa ücretinizi iade ediyorum.
- Negatif, karalayıcı veya düşük puanlı yorum paylaşmıyorum.
- Aykırı veya güven vermeyen işletmeler için yorum reddetme hakkımı saklı tutuyorum.
- Spam riskine karşı arka arkaya işlem yapmıyor, yorumlar arasında zaman bırakıyorum.
(Havale / FAST)
Toplu Alımlarda Google Yorum Fiyatı
Birden fazla işletme veya yoğun yorum talebi olan kullanıcılar için özel fiyatlandırma sunuyorum.
Toplu/düzenli alım yapan Ajans Sahipleri için Google yorum hizmeti: 45 TL
(Havale / FAST)
Hazırsanız işletmenizin Google görünürlüğünü daha güçlü ve daha profesyonel bir seviyeye taşıyalım.
Google Haritalar Dışı Yorum Destekleri
Google ekosistemi dışında da içerik görünürlüğünü güçlendirmek isteyenler için ek yorum hizmetleri sunuyorum. Dijital etkileşimi artırmaya yönelik bu alanlarda, içerik yapısına uyumlu ve doğal görünümlü yorumlar hazırlıyorum.
- Facebook – Instagram – TikTok – Twitter gönderilerinize yorum eklerim: Yorum başı 15 TL
- Blog yazınıza özgün ve konuya uygun yorum hazırlarım: 25 TL
- Forum konunuza yorum yaparım (profil resmi, düzen, görsel ekleme vb. dahil): 35 TL