Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Tavsiye 4 Şubat Tesisler Arası Voleybol Maçımız Var

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
Puan 113
Çözüm 8
@Tevfik
Tavsiye almak için açıyorum konuyu, evet çok saygı değer Teknoloji Forum ailem; voleybol konusunda ne yapacağım?

Lise dönemlerimde basketbol, voleybol, futbol oynardım ama şimdi neredeyse hiç aklımda yok. Bu arada maçı düzenleyen spor a.ş yapıyor, dereceye girenlere 12 ay vip üyelik veriyorlarmış.

Ekibi oluşturan spor hocası çocukluk arkadaşım, bana güven dedi ama bir şüphe uyandırdı. Neden uyandırdı, çünkü takıma beni aldı😂

Tavsiye almak için açıyorum konuyu, evet çok saygı değer Teknoloji Forum ailem; voleybol konusunda ne yapacağım?

Lise dönemlerimde basketbol, voleybol, futbol oynardım ama şimdi neredeyse hiç aklımda yok. Bu arada maçı düzenleyen spor a.ş yapıyor, dereceye girenlere 12 ay vip üyelik veriyorlarmış.

Ekibi oluşturan spor hocası çocukluk arkadaşım, bana güven dedi ama bir şüphe uyandırdı. Neden uyandırdı, çünkü takıma beni aldı😂
Seni de takıma aldığına göre, vardır bir bildiği.. hep beraber bonfilenin sultanları liginde boy göstereceksiniz herhalde. :)

Filenin orada durma yeter. Ortalarda dur gelen topları karşılarsın, gerisine karışmazsın. :D

Takım 10 kişi, ben yedekte durabilirim😂 motivasyon fena sağlarım, eğer dereceye giremezsek futbolcuları tokatlayan teknik direktör gibi oynayanları tokatlarım😂

Senden derece bekliyoruz Tevfik hocam, hep destek tam destek. :D

Senden derece bekliyoruz Tevfik hocam, hep destek tam destek. :D
Kardeşim bu dönemler ağırlığı artırdım fitness’da bakalım derece yapabilir miyiz😀 yaparsak iyi olur, vip üyelik alırız süper olur.

Başarılar dilerim kardeşim.

İşin sırrı, sayı sonrasında birbirinizin kalçasına vurup "-aferin iyi sayı!" demekten geçiyor.

İşin sırrı, sayı sonrasında birbirinizin kalçasına vurup "-aferin iyi sayı!" demekten geçiyor.
Öyle bir şey yapıldığında muhtemelen işin sonu hastanede biter diye tahmin ediyorum.

Bisikletle sahada ol. Çünkü sahada olmak tam da böyle birşey 🤣 Denk gelirse kafayla çizgiden kurtarırsın. Kimseye söyleme ama ben seni tutuyorum 😆

Bisikletle sahada ol. Çünkü sahada olmak tam da böyle birşey 🤣 Denk gelirse kafayla çizgiden kurtarırsın. Kimseye söyleme ama ben seni tutuyorum 😆
Eyvallah hocam eksik olma, inan ben de beni tutuyorum :D başka çarem yok, bakalım 1-2 günden antrenman yapacakmışız kongre merkezinin içerisinde. Basketbol ve voleybol maçları oynanıyor oldukça büyük bir yer, biraz ısınalım :D

Konuyu Kimler Okuyor

Geri