Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru 2.000.000₺ niz var ne alırdınız?

Logan

TFC Kullanıcısı
Puan 43
Çözüm 0
@Logan
Kardeşler 2 milyonunuz var ne alırdınız?

Ev hocam. Başka acil bir şeye ihtiyaç yok.

İnşAllah sahip olursunuz kardeşler.

Senin aklında ne var kral ne almayı düşünüyorsun?

artık o paralara ev bile alınmaz mecbur araç alınır :)

İş kurmaya çalışırdım.

1. 2 milyon tl olsa önceliğim bankaya atarak faizini alırdım. faiz haram diyiceksiniz haram ise bende katılım bankalarına gider oradan kar payı alırdım :)
2. aylık gelen miktar ile 10 yıl önce istediğim sektör üzerinen şirketimi kurardım. Sunucu firması tamamen oyun odaklı sunucu kiralaması yapardım.

Faizini yerdim sanırım. 100 bin lira aylık getirisi olsa tertemiz para :D

1. 2 milyon tl olsa önceliğim bankaya atarak faizini alırdım. faiz haram diyiceksiniz haram ise bende katılım bankalarına gider oradan kar payı alırdım :)
2. aylık gelen miktar ile 10 yıl önce istediğim sektör üzerinen şirketimi kurardım. Sunucu firması tamamen oyun odaklı sunucu kiralaması yapardım.
@ramooo19 muhtemelen buradaki cevap görüldü. X'de ben de bu tarz bir haber görmüştüm, Devlet bankalarından alınan kâr payı haram değidir diye. Yanlışım varsa lütfen düzeltin, yanlışta hatırlıyor olabilirim.

@ramooo19 muhtemelen buradaki cevap görüldü. X'de ben de bu tarz bir haber görmüştüm, Devlet bankalarından alınan kâr payı haram değidir diye. Yanlışım varsa lütfen düzeltin, yanlışta hatırlıyor olabilirim.
dinimizce her türlü faiz haramdır ! Yaradanın (Allahın) Haram kıldıığınığı Diyanet bile olsa helal kılamaz.

dinimizce her türlü faiz haramdır ! Yaradanın (Allahın) Haram kıldıığınığı Diyanet bile olsa helal kılamaz.
Hocam dini inancı farklı olabilir veya inanmıyor olabilir. Kendi fikir ve düşüncesi, karışamayız.

Konuyu Kimler Okuyor

Geri