Web Analytics

Tema düzenleyici

11 Ayın sultanı geldi herkese hayırlı ramazanlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Ünal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 111

Ünal

TFC Üye
Tepki Skoru
32
1/3
Konu sahibi
Bugünlerimize şükürler olsun 11 ayın sultanı ramazan geldi. Oruç tutan herkesin Allah oruçlarını kabul etsin. 11 ay her haltı yiyip bir ay arınmak için oruç tutmaya yönelenleri ben samimi bulmuyorum arkadaşlar. İnsan dimdik olmalı özü sözü bir olmalı hak yememeli namussuzluk yapmamalı düşüncesindeyim. Düşüncelerim sizlere ters gelebilir saygı duyarım.

Ben de diyorum ki, neden PC alamıyor bu adam. Durum anlaşıldı; Ramazan amcasını bekliyor muş. :)

Hocam ne kumarla ne içkiyle işim olur vallahi. En son 2 sene önce yılbaşında içmiştim. İşim yok. İşim olsa iyi kötü bir şey alırım yine.

Bugünlerimize şükürler olsun 11 ayın sultanı ramazan geldi. Oruç tutan herkesin Allah oruçlarını kabul etsin. 11 ay her haltı yiyip bir ay arınmak için oruç tutmaya yönelenleri ben samimi bulmuyorum arkadaşlar. İnsan dimdik olmalı özü sözü bir olmalı hak yememeli namussuzluk yapmamalı düşüncesindeyim. Düşüncelerim sizlere ters gelebilir saygı duyarım.
Bana çok kral bir düşünce gibi geliyor, ters gelmiyor. Herkese hayırlı ramazanlar 🙏

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri