Web Analytics

Tema düzenleyici

1 (bir) Milyon Dolarınız Olsa Ne Yaparsınız?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garfield
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 39
  • Görüntüleme Görüntüleme 663
Yönetici
Garfield

Garfield

I love this place! ❤
TFC Admin
Tepki Skoru
1,882
Telefon
İPhone
İşletim Sist
Windows 11
1/3
Konu sahibi
Merhaba değerli TFC ailesi, evet cevapları alayım bir milyon dolar paranız olsa ne yaparsınız? Yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olmayacak :) sadece hayalleri merak ediyorum.

Güncel kur ile 35 milyon ediyor ve kendimden başlamam gerekirse direkt Golf 8 R alırım kendime, Golf araçların R serileri benim için bambaşka. Ultra lüks bir araçta almayı isterdim ama gözüm hiç onlarda yok maalesef, şu sıralar en büyük hayallerimden birisi Golf 8 R :)

Peki sizler neler yapardınız bu kadar parayla?

Konu sahibi
1 Milyon Dolar = 35.337.899 TL

O paraya İstanbul'un güzel bir semtinde 1+1 ya da 2+1 daire alabilirsin anca. :D

Bir insanın hayali bile bu derece küçük olur mu ya? :D
Neyse yine de Golf 8 R ediyor :D

En az 3 milyon Teknoloji Forum'a yatırım yapardım, bu kadar net söylüyorum :D

Konu sahibi
Ben Bartın'dan 3-4 tane ev alırdım, geri kalanla güzel bir gaming pc ve şu anki arabayı satıp araba alırdım. :D
Bro benim gayrimenkülde gözüm yok, direkt projelere yatırım yapardım. Projesi olan gençlere fırsat ve imkan sağlardım, projelerine yatırım yapardım.

Konu sahibi
Benim imkanım olsun da gerisi önemli değil. Artık kira vermek istemiyorum, o yüzden ne kadar ev alabilirsem alırdım, zora düştüm mü satardım bir evi oturur faizini yerdim.
Bak bu daha mantıklı geldi. Kirada olmak gerçekten zor be kardeşim, bencillik ettim bir an ama sanırım öyle bir para olsa elimde sana ev alırdım mutlaka. Benim çok param olsa çevreme ve hayvanlara çok yardımcı olurum, kendimi tanıyorum.

Bir dönem çok astronomik paralar kazanıyordum dental sektöründe, ihtiyacı olan herkese el uzattım; iş son bulduktan sonra kimse aramadı :D

Neyse herkesin canı sağ olsun, kin tutmak beni yaşlandırır :D

Konu sahibi
Konu sahibi
Parayı bulunca çiğköfteci açmak mizahi bir norm aslında ya 😂 Şaka bir yana, orta halli bir şehirde gayrimenkul ve Anadolu'da dümenden bir cafe açar işletmeye çalışırdım diyebilirim.
Anadolu'da cafe açma fikri on numara, buna en basit örneğini Kayseri olarak verebilirim. Yapılabilecek hiçbir şey yok, insanlar akşamları sadece cafelere gidiyor ve mantar gibi cafe çoğaldı şehirde. Efsane derecede cafe var maalesef :D

Konu sahibi
Kayseri, Kütahya, Manisa, Denizli gibi illerin üniversite kampüslerine yakın bir cafe bal gibi olurdu. Geçimini batsan bile gayrimenkul ile garantileyip, dümenden cafeye gidip gezme, cafeyle uğraşma işi rahatlatır insanı.
Sonuna kadar katılıyorum. Kahvenin maliyeti yok denilecek kadar az. Bir çay 20 TL, bir kahve 70 TL bunların maksimum giderleri (personel, kira, diğer giderler) maksimum 40 TL kahvede çok rahat giderler çıkartıldığında 30 TL kâr elde ediyor. O da belki minimumdur.

Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Konu sahibi
Şuan toplu bir meblağı en iyi değerlendirme yöntemi mevduat faizi diyebilirim. Para ile ne yapacağına karar vereceğin zamana kadar en azından, paran değerini kaybetmez bu şekilde.
Mevduat faizinde birçok ekonomist zarar edileceğini dile getiriyorlar hocam, bu söylemleri sizce mantıklı mı?

Konu sahibi
Ben olsam öncelikle bir kısmını yatırım yaparak değerlendirmeye çalışırdım. Sonrasında bir dünya turuna çıkmak güzel olurdu, farklı kültürler görmek her zaman hayalim. Tabii geri kalanıyla da ailem için bir ev alırdım. Golf 8 R de gerçekten harika bir tercih, güle güle kullanırsınız umarım! 😊
Ben de çok isterim farklı kültürden insanlarla tanışmayı. İngilizce dil bilgimi olabildiğinde geliştirmeye çalışacağım bu yıl, evrensel bir dil gerçeğini kimse değiştiremez. Onun için ilerleyen zamanlarda yanlışlıkla zengin falan oluruz boş yere bocalamayalım :D

Konu sahibi
Konu sahibi

Sende şimdi bize katılmak ister misin?

Kayıt ol

Bize katılım kolay ve ücretsizdir!

Giriş Yap

Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.

Foruma Git ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Tips
Geri