Web Analytics Made Easy - Statcounter
Temayı Özelleştir
Özelleştirmeleri geri al
Neler yeni

Soru 1 (bir) Milyon Dolarınız Olsa Ne Yaparsınız?

Tevfik

Yönetici
Onaylı Profil
TFC Puanı
113
Merhaba değerli TFC ailesi, evet cevapları alayım bir milyon dolar paranız olsa ne yaparsınız? Yazdıklarımız yatırım tavsiyesi olmayacak :) sadece hayalleri merak ediyorum.

Güncel kur ile 35 milyon ediyor ve kendimden başlamam gerekirse direkt Golf 8 R alırım kendime, Golf araçların R serileri benim için bambaşka. Ultra lüks bir araçta almayı isterdim ama gözüm hiç onlarda yok maalesef, şu sıralar en büyük hayallerimden birisi Golf 8 R :)

Peki sizler neler yapardınız bu kadar parayla?

1 Milyon Dolar = 35.337.899 TL

O paraya İstanbul'un güzel bir semtinde 1+1 ya da 2+1 daire alabilirsin anca. :D

Bir insanın hayali bile bu derece küçük olur mu ya? :D

1 Milyon Dolar = 35.337.899 TL

O paraya İstanbul'un güzel bir semtinde 1+1 ya da 2+1 daire alabilirsin anca. :D

Bir insanın hayali bile bu derece küçük olur mu ya? :D
Neyse yine de Golf 8 R ediyor :D

En az 3 milyon Teknoloji Forum'a yatırım yapardım, bu kadar net söylüyorum :D

Ben Bartın'dan 3-4 tane ev alırdım, geri kalanla güzel bir gaming pc ve şu anki arabayı satıp araba alırdım. :D

Ben Bartın'dan 3-4 tane ev alırdım, geri kalanla güzel bir gaming pc ve şu anki arabayı satıp araba alırdım. :D
Bro benim gayrimenkülde gözüm yok, direkt projelere yatırım yapardım. Projesi olan gençlere fırsat ve imkan sağlardım, projelerine yatırım yapardım.

Bro benim gayrimenkülde gözüm yok, direkt projelere yatırım yapardım. Projesi olan gençlere fırsat ve imkan sağlardım, projelerine yatırım yapardım.

Benim imkanım olsun da gerisi önemli değil. Artık kira vermek istemiyorum, o yüzden ne kadar ev alabilirsem alırdım, zora düştüm mü satardım bir evi oturur faizini yerdim.

Benim imkanım olsun da gerisi önemli değil. Artık kira vermek istemiyorum, o yüzden ne kadar ev alabilirsem alırdım, zora düştüm mü satardım bir evi oturur faizini yerdim.
Bak bu daha mantıklı geldi. Kirada olmak gerçekten zor be kardeşim, bencillik ettim bir an ama sanırım öyle bir para olsa elimde sana ev alırdım mutlaka. Benim çok param olsa çevreme ve hayvanlara çok yardımcı olurum, kendimi tanıyorum.

Bir dönem çok astronomik paralar kazanıyordum dental sektöründe, ihtiyacı olan herkese el uzattım; iş son bulduktan sonra kimse aramadı :D

Neyse herkesin canı sağ olsun, kin tutmak beni yaşlandırır :D

Bir sürü çiğköfteci açardım ben.

Peki neden çiğköteci? :D
Parayı bulunca çiğköfteci açmak mizahi bir norm aslında ya 😂 Şaka bir yana, orta halli bir şehirde gayrimenkul ve Anadolu'da dümenden bir cafe açar işletmeye çalışırdım diyebilirim.

Parayı bulunca çiğköfteci açmak mizahi bir norm aslında ya 😂 Şaka bir yana, orta halli bir şehirde gayrimenkul ve Anadolu'da dümenden bir cafe açar işletmeye çalışırdım diyebilirim.
Anadolu'da cafe açma fikri on numara, buna en basit örneğini Kayseri olarak verebilirim. Yapılabilecek hiçbir şey yok, insanlar akşamları sadece cafelere gidiyor ve mantar gibi cafe çoğaldı şehirde. Efsane derecede cafe var maalesef :D

Anadolu'da cafe açma fikri on numara, buna en basit örneğini Kayseri olarak verebilirim. Yapılabilecek hiçbir şey yok, insanlar akşamları sadece cafelere gidiyor ve mantar gibi cafe çoğaldı şehirde. Efsane derecede cafe var maalesef :D
Kayseri, Kütahya, Manisa, Denizli gibi illerin üniversite kampüslerine yakın bir cafe bal gibi olurdu. Geçimini batsan bile gayrimenkul ile garantileyip, dümenden cafeye gidip gezme, cafeyle uğraşma işi rahatlatır insanı.

Kayseri, Kütahya, Manisa, Denizli gibi illerin üniversite kampüslerine yakın bir cafe bal gibi olurdu. Geçimini batsan bile gayrimenkul ile garantileyip, dümenden cafeye gidip gezme, cafeyle uğraşma işi rahatlatır insanı.
Sonuna kadar katılıyorum. Kahvenin maliyeti yok denilecek kadar az. Bir çay 20 TL, bir kahve 70 TL bunların maksimum giderleri (personel, kira, diğer giderler) maksimum 40 TL kahvede çok rahat giderler çıkartıldığında 30 TL kâr elde ediyor. O da belki minimumdur.

Sonuna kadar katılıyorum. Kahvenin maliyeti yok denilecek kadar az. Bir çay 20 TL, bir kahve 70 TL bunların maksimum giderleri (personel, kira, diğer giderler) maksimum 40 TL kahvede çok rahat giderler çıkartıldığında 30 TL kâr elde ediyor. O da belki minimumdur.
Zenginin malı, züğürdün çenesini yorarmış Tevfik abi 🤠

Konuyu Kimler Okuyor

Geri